SAMSUN / ATAKUM - Akşemsettin İmam Hatip ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla coşku ile kutladık.

Kas

İmam Hatip Okullarımız ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında " Şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden Gazilerimiz" için, Kaymakamımız Kemal Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet İrfan Yetik, Şube Müdürlerimiz, Daire Amirleri, Okul Yöneticilerimiz ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla, Zirve Camiinde "Mevlid-i Şerif" programı icra edildi.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Raif Özcan ve öğrencilerimizle birlikte programa katılım gerçekleştirildi.

Kas

27 Ekim Cuma günü okulumuz mescidinde Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında şehitlerimiz için hatim duası etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okumuzda hafta boyunca "Okusam - Cumhuriyet Teamlı Kitap Okuma" etkinliği düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz tarafından "TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN 100. YILI" temalı Serbest Kürsü etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte Harita-Bayrak etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine  "İlkyardım" konulu seminer düzenlendi. İlkyardımın önemi, acil durumlar ve 112 konularında eğitim verildi.

Ekm

19 Ekim Çarşamba günü okulumuzda Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kermes etkinliği düzenlendi.  Kermesimiz öğrenci ve velilerimizden büyük ilgi gördü.

Ekm

Nis

Nisan ayı KTS kapsamında öğrencilerimiz sınıflarda çiçek bakımını ve okulumuz ön bahçesinde bitki yetiştirme faliyetlerini gerçekleştirmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı okulumuzda çeşitli etkinlikler ile çoşkuyla kutladık.