SAMSUN / ATAKUM - Akşemsettin İmam Hatip ortaokulu

Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı Okulumuzda Gerçekleştirilen Törenle Kutlandı

Vatan toprağı için, ay yıldızlı bayrak için; millet için; istiklâlimiz, istikbâlimiz için; bizim için hayatlarının baharında “Bir gül bahçesine girer gibi kara toprağa giren” aziz şehitlerimiz, ruhunuz şad olsun! Sizleri saygı ve minnetle anıyoruz!

Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çemberin çevresinin ve alanının hesaplanması başta olmak üzere, matematik, geometri ve fizik alanlarında kullanılan pi sayısını (3,14159265....) tanıtmayı amaçlayan "Dünya Pi Günü" okulumuzda matematik öğretmenlerimiz eşliğinde , 14 Mart Perşembe günü 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle birçok etkinlik yaparak kutlandı.

Mrt

Okulumuzda yapılacak olan 2. Dönem 1. ortak sınav tarihleri tablodaki gibidir.

Şbt

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu  ektedir.

Ara

28 Eylül 2023 tarihlerinde yapılan İl alan/zümre başkanları toplantısında alınan kararlar doğrultusunda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem konu/soru dağılım tablolarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri ile birlikte "Bilim Samsun" gezisi gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ebru Özdemir önderliğinde, öğrencilerimizden oluşan tiyatro topluluğumuz, 24 Kasım Öğretmenler günü için "Öğretmenim Canım Benim" adlı oyunu sergiledi.

Ara

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri Batıpark gezisinde.

Kas

Filistinde yaşanan zulme dikkat çekmek, zalimin karşısında, mazlumun yanında olduğumuzu göstermek ve farkındalığımızı artırmak amacıyla okulumuz öğrencileri tarafından "ŞİİRLERLE KUDÜS" isimli şiir dinletisi gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Çedes projesi kapsamında sorumluluk değeri ile ilgili farkındalık oluşturmak amacı ile okul bahçemize öğrencilerimizle fidan dikimi yaptık.

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1 dönem veli toplantıları tabloda belirtildiği tarihlerde yapılacaktır.

Sınıf rehber öğretmenleri ve ders öğretmenleri ile birlikte öğrencilerimizin durumlarının görüşüleceği toplantılarımıza bütün velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla coşku ile kutladık.